Log in
X

Company Name

KS Steel Detailing

Phone Number

Company Place

Prishtinë

MUNDËSI PUNËSIMI ME TRAJNIM PARAPRAK

MUNDËSI PUNËSIMI ME TRAJNIM PARAPRAK

Information

Publish Date

24.05.2019

End Date

07.06.2019

Categories

Arkitekturë | Inxhinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

MUNDËSI PUNËSIMI ME TRAJNIM PARAPRAK

Kush jemi ne?

"KS Steel Detailing" me seli në Prishtinë punon si outsource per kompani te ndryshme në New York, merret me detajimin dhe realizimin e vizatimeve finale te elementeve te ndryshme te metalit per ndertesat e ndryshme te New Yorkut.

Çka po kerkojme ne?

Ne jemi të interesuar t’a zgjerojmë ekipin tonë përmes një trajnimi, që më vonë do të rezultojë në punësimin e kandidatëve.

Trajnimi do të zgjasë 1+2 muaj (trajnimi paguhet). Varësisht nga performanca në muajin e parë kandidatët e përzgjedhur vazhdojnë trajnimin edhe 2 muaj. Gjatë trajnimit do të keni mundësi të fitoni njohuri bazike mbi vizatimin detal të elementeve metalike sipas standardeve të caktuara me programin Autodesk Advanced Steel (AutoCAD extension) dhe do të vijoni kursin online të “AISC” (American Institute of Steel Construction).

Kriteret për aplikim

  • Të jenë të diplomuar në drejtimet e Arkitekturës ose Ndërtimtarisë
  • 5 – 10 vite eksperiencë (e preferueshme)
  • Njohuri të programeve AutoCAD (e preferueshme) dhe ArchiCAD
  • Të ketë njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës Angleze (obligative)
  • Gatishmëri për të punuar me orar flexibil (US time zone -6h)
  • Të jetë i përgjegjshëm në punë
  • Të jetë i gatshëm për të mësuar
  • Bashkëpunues me stafin

Pritshmëritë

Pas përfundimit të trajnimit presim nga kandidatët që të jenë të aftë të bëjnë vizatime finale të elementeve të metalit 2D dhe 3D. Në fund të trajnimit , kandidatët varësisht nga performanca e tyre do t’iu ofrohet mundësia te bëhen pjesë e stafit tonë si punetorë të rregullt. Të gjithë kandidatët e interesuar ju lutemi të dërgoni CV- në dhe portfolion tuaj në e-mail adresën: kssdetailing@gmail.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Expired

Share

Advertising