Log in
X

Company Name

DELIKATISE

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher, Shitës/e, Kamarier/e, Shankist/e, Kuzhinier/e, Pastrues/e

Menaxher, Shitës/e, Kamarier/e, Shankist/e, Kuzhinier/e, Pastrues/e

Information

Publish Date

23.05.2019

End Date

27.05.2019

Categories

| Menaxher | Shitje | Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

DELIKATISE

Shpall konkurs për vende të lira pune:

 1. Menaxher
 2. Shitës/e
 3. Kamarier/e
 4. Shankist/e
 5. Kuzhinier/e
 6. Pastrues/e

Pozita1:                                                                                                              

Kualifikime e kërkuara:

 • Të jetë i diplomuar në fakultetin ekonomik, drejtimi administrim biznesi, menaxhment apo në fusha tjera relevante;
 • Përvoje pune minimum 3 vite,
 • Të jetë energjik, të ketë iniciativë dhe kreativitet duke ofruar ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës;
 • Të posedoj aftësi të shkëlqyeshme komunikimi;
 • Menaxhon stafin dhe përcakton planin e shitjes;
 • Të jetë fleksibil ndaj orarit të punës,

Pozita 2,3,4,

 • Shkollim i mesem / minimum 1 vjet pervoje pune,
 • Përvoje pune në pozitat e kërkuara,
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi;
 • Njohja e gjuhës angleze, ose ndonje gjuh e huaj

Pozita 5.

 • Kuzhinieri ka rolin e organizimit të kuzhinës, duke përfshirë këtu porositë për furnizime, dhe mirëmbajtjen e kuzhinës/sallës.
 • Pervoje pune si kuzhinier se paku 3 (tri) vite.

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar: cv-ne tuaj me foto përmes e-mail adreses: ismetbanjska@gmail.com 

Nr: kontaktues: 045 511 502

Në subjekt të shenohet pozita për të cilën aplikoni.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook