Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Punëtorë në Depo (2)

Punëtorë në Depo (2)

Information

Publish Date

15.05.2019

End Date

31.05.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Lipjan

Job Description

HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient me reputacion ne vend, per rekrutimin e stafit për pozitën:

Punëtorë në Depo (2 Pozita)

Vendi i punes: Kilometri i 7-te Prishtine - Ferizaj.

Kushtet:

  • Të jeni person i motivuar dhe i përkushtuar,
  • Mosha 25 - 35 vjeç,

Detyrat:

  • Ngarkimi dhe shkarkimi i produkteve ne depo ftohëse,
  • Raportimi tek menaxheri.

Ofrojmë:

  • Kushte të mira të punes,
  • Paga 290 Euro Neto.
  • Mbulohen shpenzimet e ushqimit,
  • Kontratë 6 mujore me mundesi vazhdimi.

Preferohen kandidatet nga rrethina e Lipjanit.

Orari i punes:

Ndrrimi i pasdites: 15:00 - 23:00.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Ju mendoni se jeni i duhuri?

HR Partners është kontraktuar për rekrutimin dhe ju ftojmë të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj permes aplikimit, ose na kontaktoni ne kete numer te telefonit: 049 43 43 66.

Afati i fundit për aplikim: 31.05.2019.

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook