Log in
X

Company Name

Hotel Sirius

Phone Number

038222304

Company Place

Prishtinë

Recepsioniste

Recepsioniste

Information

Publish Date

15.05.2019

End Date

29.05.2019

Categories

Recepsionistë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Recepsioniste

Detyrat: 

 • Mirëpret mysafirët
 • Bën dhe konfirmon rezervimet e mysafirëve
 • Bën Check-in dhe Check-out të mysafirëve
 • Regjistron dhe kontrollon mysafirët në dhoma
 • Të mbajë shënime të qarta dhe të sakta për rezervimet e dhomave
 • Merr dhe transmeton mesazhe për mysafirët
 • Përgjigjet dhe drejton thirrjet telefonike
 • Informon mysafirët per tarifat dhe shërbimet e hotelit
 • Verifikon metodën e pagesës së mysafirit
 • Dëgjon dhe u përgjigjet pyetjeve të mysafireve, në person dhe përmes telefonit
 • Ofron informacion të për shërbimet dhe atraksionet lokale
 • Të ndërlidhet me stafin e nevojshëm, përfshirë mirëmbajtjen e dhomes dhe precjelljen e ndonjë problemi apo ankimi të bërë nga mysafirët tek menagjeri i recepsionit
 • Informon pastrimin kur dhomat janë liruara dhe janë gati për pastrim
 • Monitoron vizitorët në hotel
 • Zbaton rregullat dhe politikat e hotelit
 • Mban tavolinën të paster dhe të rregullt para zonës se pritjes

Kualifikimet/Kerkesat:

 • Te ketë eksperienc ne komunikim te drejtpërdrejtë me mysafir / klient në një mjedis mikpritës. Përvoja e punës së më hershëme në recepcion është avantazh.
 • Njohuri të punës së softuerëve kompjuterik
 • Të ketë aftësi administrative
 • Ti kushtoje vemendje detajeve
 • Pamje dhe qendrim profesional
 • Fleksibil në lidhje me oraret e punës
 • Aftësi për t'iu përgjigjur në mënyrë të përshtatshme mysafirëve

Personat e interesuar te dergojne CV e tyre ne: hr@hotelsirius.net

Ose te dorzojne CV-n personalisht ne recepsionin e Hotel Sirius nga ora 8:00-16:00

Expired

Share

Advertising