Log in
X

Company Name

DEUTSCHCOLOR Sh.a

Phone Number

Company Place

Rajonale

Ndihmes Depoist

Ndihmes Depoist

Information

Publish Date

15.05.2019

End Date

29.05.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description


Kompania Deutschcolor, pas nje partneritet disa vjecar me DELTA GROUP, ka ndertuar ne Shqiperi fabriken e saj nga me modernet ne Ballkan, me nje teknologji gjermane te avancuar per prodhimin e bojerave ekologjike e shume produkteve te tjera. Deutschcolor eshte I hapur te mireprese cdo person energjik me vullnetin e mire ndaj kompanise, duke I dhene mundesi gjithesecilit te realizoje objektivat e tij personale ne aspektin professional. Në fokusin tonë primar, janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti I skuadrës në ambjentin e punës. Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politikë sociale e grupit tonë. Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e Deutschcolor.

Për këtë, ju ftojmë të aplikoni për pozicionin: Ndihmes Depoist,

Kërkesat që duhet të përmbushin kandidatët:

  • Arsim i mesëm/ i lartë
  • Aftësi menaxhimi dhe organizimi
  • Eksperiencë e mëparshme në këtë fushë përben avantazh
  • Mosha e preferuar 28-45 vjeç
  • Vendbanimi Prishtine

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën elektronike : hr@deltagroup.eu , ose mund te kontaktoni ne numrin 0038649625600.

Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore, DELTA GROUP, vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen/seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit.

DEUTSCHCOLOR Sh.a
Rruga “Aleksandri i Madh” Tiranë
E-mail: info@deutschcolor.de
Web: www.deutschcolor.de

Expired

Share

Advertising