Log in
X

Company Name

Hotel AFA

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Kuzhinier/e, Ndihmës Kuzhinier/e, Kamarier/e, Shankist/e, Nikoqire (Pastruese), Recepsionist/e, Mikëpritës/e

Kuzhinier/e, Ndihmës Kuzhinier/e, Kamarier/e, Shankist/e, Nikoqire (Pastruese), Recepsionist/e, Mikëpritës/e

Information

Publish Date

14.05.2019

End Date

28.05.2019

Categories

Hoteleri | Recepsionistë | Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Hotel AFA shpall konkurs pune për pozitat në vijim:

  1. Kuzhinier/e,
  2. Ndihmës Kuzhinier/e,
  3. Kamarier/e,
  4. Shankist/e,
  5. Nikoqire (Pastruese),
  6. Recepsionist/e,
  7. Mikëpritës/e

Kushtet e kiërkuara:

Për pozitën 1 dhe '2 saktësisht për pozitën e Kuzhinierit dhe Ndihmës kuzhinierit  është e

domasdoshme përvoja punës.

Në pozitën 3 Kamarier, kërkohet përvoje pune. përparsi kanë kandidatët që njohin giuhën

Për pozitën 4 Shankiste, pëparsi kanë kandidatet që kanë përvrojë pune dhe njohin giuhën

Për pozitën 5 Nikoqire, nuk kërkohet përvojë pune, përparsi kanë kandidatët që kanë pervojë pune.

Për pozitën 6 dhe 7. Recepsioniste dhe Mikëpritës, është e domosdoshe njohja e gjuhës angleze, përparsi kanë kandidatët me përvojë pune dhe që njohin edhe giuhë te tjera.

Paga është me marrëveshje duke u bazuar në cilësitë dhe kriteret që posedon kandidati në përputhje me kriteret e punës që kërkojm ne.

Konkursi është i hapur deri me 28.05.2019

Kandidatët e interesuar, mund të dërgojnë C V-të e tyre në email: hotelafapunesimi@gmail.com duke e cekur pozitën për të cilën aplikojnë në subject. (Në CV-të perfshihen te gjitha informacionet personale: Mosha, Statusi)

Kandidatët të cilët aplikojnë duhet shënuar adresën dhe numrin e telefonit kontaktues.

Kandidatet që plotësojnë kriteret e kërkuara do të ftohen për intervistë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook