Log in
X

Company Name

Max Optika Shpk

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Konsulente Shitjesh (F) - Gjakovë

Konsulente Shitjesh (F) - Gjakovë

Information

Publish Date

14.05.2019

End Date

28.05.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Gjakovë

Job Description

Personi do te jete I pergjegjshem per te gjithe aktivitet e shitjes, nga momenti I marrjes se kontaktit te pare me klientin deri ne mbylljen e procesit te shitjes dhe sherbimit te tije mbase realizimit te shitjes.

Te punoje ne rritjen e bazes se klienteve te kompanise . Te bashkpunoje me stafin e shitjes dhe departamenteve te tjera per t’i sherbyer sa me mire konsumatorit.

Konsulente Shitjesh (F)

Detyrat: 

  • Pergjegjese per t’i sherbyere dhe konsultuar klientet gjate procesit te shitjeve
  • Te tregoje aftesi teknike shitese si dhe te jete ne gjendje te mesoje produktet e kompanis ne menyre qe te konsultoje ne menyre efektive klientin.
  • Te komunikoje me menaxherin e dyqanit per realizimin e nje plani mujore bazuar ne objektivat e vendosura nga Menaxheri I Dyqanit.
  • Te jete pjese active e zbatimit te planit marketing te kompanis ne piken e saj te shitjes.
  • Te regjistroje te dhenat e sakta ne lidhje me kerkesat /porosi te ndryshme qe munde te parashtrohen nga klientet e kompanise.
  • Te kuptoje dhe zbatoje te gjitha politikat, procedurat dhe kodin e etikes se kompanis.

Kualifiket/Kerkesat: 

  • Te kete aftesi shume te mira komunikimi.
  • Te kete njohuri te programeve kompjuterike.
  • Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze
  • Te kete aftesi te shkelqyera ne marrdhenie me njerezit, motivimi dhe komunikimi

Vend I lire I punes eshte per dyqanet e Max Optika Gjakovë

Personat e interesuar te dergojne CV e tyre ne : n.gina@maxoptika.al

Expired

Share

Advertising