Log in
X

Company Name

Diakonie Training Center

Phone Number

028 535 620

Company Place

Mitrovicë

Frizer /Berber për meshkuj

Frizer /Berber për meshkuj

Information

Publish Date

14.05.2019

End Date

28.05.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Mitrovicë

Job Description

Diakonie Training Center- DTC

Projekti: Diakonie Training Center- “Qendër e Aftësimit Profesional“

Konkurs:

Pozita: Frizer /Berber për meshkuj – 1(një) Pozitë

Orari: 20 orë në javë

Kualifikimet e kërkuara:

  • Përfundimin e Shkollës së Mesme, diplome/certifikatë e trajnimit (e obliguar)
  • Përvojë pune në fushën e Frizerve/Berber për meshkuj
  • Aftësi të mira komunikuese dhe paraqitje profesionale
  • Aftësi të mira negocimi dhe bashkëpunimi
  • Aftësi për punë nën presion
  • Njohuri të Gjuhës Angleze, Gjermane, Serbe (e preferuar)

 Detyrat e punës:

  • Punët e ndryshme në Frizer/Berber
  • Përgatitija e programeve mësimore
  • Aftësi për trajnimi me kandidatë/nxënës            
  • Kujdesi ndaj klientitDiakonie Training Center ofron mundësi të barabarta të punësimit për të gjithë shtetasit e Kosovës dhe mirëpret aplikacionet nga të gjithë personat e interesuar nga të gjitha komunitetet në Kosoves.

Të interesuarit duhet të sjellin CV me foto, letër motivuese, dokumentet tjera mbështetëse (diploma, çertifikata trajnimeve etj.) Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.
Afati për aplikim është nga data 14 deri 28 Maj 2019

Aplikacionet mund ti dorëzoni personalisht në adresën: Rr. Bislim Bajgora – Te rampa 40000, Mitrovice, Tel:028 535 903

Aplikacionet mund ti dergoni edhe në adresen elektronike: finance.department@diakoniekosova.org

Rr.Bislim Bajgora p.n te Rampa  
Tel&Fax: 028 / 530 156
Email: administration@dtc-kosova.com
40000 Mitrovicë, Republika e Kosovës

Expired

Share

Advertising