Log in
X

Company Name

IuteCredit J.S.C. Kosovo

Phone Number

+38338406080

Company Place

Prishtinë

Këshilltar për Klient - Praktikant/e

Këshilltar për Klient - Praktikant/e

Information

Publish Date

14.05.2019

End Date

21.05.2019

Categories

Bankë | Praktikë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Institucioni Mikrofinanciar më i shpejtë dhe më komfort në Kosovë, IuteCredit Kosovo J.S.C, pjesë e Grupit IuteCredit Europe, për degët tona në Prishtinë, po kërkojmë:

Ref. 005-14 Këshilltar për Klient - Praktikant/e


DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

Këshilltari/ja për klientë është përgjegjës/e për analizimin e të dhënave për kreditë dhe pasqyrave/gjendjeve financiare të individëve/klientëve për të përcaktuar shkallën e rrezikut të përfshirë në dhënien e kredisë në përputhje me procedurat e kompanisë dhe legjislacionit.

Këshilltari/ja për klientë është përgjegjës për verifikimin e të dhënave të klientëve dhe gjeneron raporte që të përdoren për vendimmarrje.

Këshilltari/ja për klientë vlerëson të dhënat e klientëve dhe rekomandon planet e pagesave bazuar në të ardhurat, të dhënat e kursimeve, historinë e pagesave dhe aktivitetin e blerjes.

PROFILI I DËSHIRUAR - KËRKESAT KRYESORE

  • Shkollim Universitar në Ekonomi, Financa, Marketing apo të ngjashme;
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme të komunikimit, shitjes dhe negocijimit;
  • Njohja e Gjuhës Angleze e domosdoshme;

Nëse jeni gati për ta përshpejtuar karrierën tuaj, ne ju inkurajojmë që të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj të përditësuar në hr@iutecredit.org duke e vendosur titullin e pozitës në subjekt dhe jo më vonë se më 21 Maj 2019.

Aplikimi juaj do të trajtohet me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që i plotësoj kriteret do te kontaktohen.

Expired

Share

Advertising