Log in
X

Company Name

Bojken Consulting LLC

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Praktikant/e për menaxhimin e rrjetve sociale Dizajner/e grafik, Hulumtues/e tregu, Agjent/e i shitjes, Asistent/e në administratë dhe financa

Praktikant/e për menaxhimin e rrjetve sociale Dizajner/e grafik, Hulumtues/e tregu, Agjent/e i shitjes, Asistent/e në administratë dhe financa

Information

Publish Date

14.05.2019

End Date

28.05.2019

Categories

IT & Dizajn | Shitje | Administratë | Financa | Praktikë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania “Bojken Consulting” LLC shpall:


KONKURS PËR PRAKTIKANTË

Për plotësimin e vendeve të lira të punës në Prishtinë:

 1. Praktikant/e për menaxhimin e rrjetve sociale
 2. Dizajner/e grafik,
 3. Hulumtues/e tregu, 
 4. Agjent/e i shitjes,
 5. Asistent/e në administratë dhe financa

1. Detyrat dhe përgjegjësitë për paktikant për Menaxhimin e Rrjeteve Sociale:

 • Të ketë njohuri në fushën e marketingut dhe rrjeteve sociale
 • Të menaxhojë rrjetet sociale të klientëve
 • Të bëjë postime të ndryshme të shërbimeve
 • Të ketë vetëiniciativë
 • Të jetë kreativ
 • Është e preferueshme njohja e gjuhës angleze
 • Të përballojë presionin e punës dhe afatet e caktuara

2. Detyrat dhe përgjegjësitë për Dizajner Grafik:

 • Të ketë njohuri të mira të programit Photoshop dhe Ilustrator
 • Të ketë njohuri të mira të trendeve të dizajnit grafik dhe programeve të nevojshme për dizajn grafik
 • Të jetë person kreativ në fushën e dizajnit grafik
 • Të njohë gjuhën angleze
 • Të ketë vetëiniciativë
 • Të jetë I gatshëm që të punojë nën presion dhe me afate kohore
 • Të zhvillojë ide dhe kocepte për fushën në të cilën operon kompania jonë

3. Detyrat dhe përgjegjësitë për Hulumtues Tregu

 • Të hulumtojë tregun online
 • Të përcjellë trendet të cilat janë në interes të kompanisë sonë
 • Të përcjellë panaire të ndryshme
 • Të jetë i motivuar për punë

4. Detyrat dhe përgjegjësitë për Agjent/e të shitjes

 • Të ketë aftësia të mira komunikuese dhe organizative
 • Të ketë njohuri bazike të tregut
 • Të jetë këmbëngulës në arritjen e qëllimeve
 • Të ketë aftësi negociuese

5. Detyrat dhe përgjegjësitë për praktikë në Administratë dhe Financa

 • Të ketë aftësia të mira komunikuese dhe organizative
 • Të ketë aftësi koordinuese
 • Të ketë aftësi menaxhimi të punës nën presion
 • Të ketë njohuri të mira kompjuterike, MS Office
 • Të ketë njohuri bazike në fushën e financave

Mënyra e aplikimit:

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike info@bojkenconsulting.com, duke dërguar CV-të e tyre.

Të gjitha dokumentet tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga ana jonë !

Konkursi qëndron I hapur deri me datë 28.05.2019

Expired

Share

Advertising