Log in
X

Company Name

ALKALOID AD Skopje

Phone Number

Company Place

Rajonale

Përfaqësues Mjekësor

Përfaqësues Mjekësor

Information

Publish Date

14.05.2019

End Date

20.05.2019

Categories

| Mjekësi

Job Places

Ferizaj | Gjilan | Prishtinë

Job Description

Trupi i shëndoshë i njeriut ndonjëherë zgjon më shumë se admirim të sinqertë. Për ne në ALKALOID, qëllim dhe inspirimi konstant është ta mbrojmë dhe ruajmë këtë dhuratë të ҫmuar nga natyra. Për më shumë se 7 dekada me pasion të palodhur krijuam prodhime të cilët janë sinonim për kualitet të lartë. Rregullisht investojmë në ëndrrën tonë për jetë më të shëndoshë të secilit individ, sepse besojmë që

SHËNDETI ËSHTË PARA SË GJITHASH...   


ALKALOID KOSOVË
ALK&KOS PHARMACEUTICALS
Pranë zyrës në Prishtinë shpall konkurs për këtë vend pune:

 

 1. 1 Përfaqësues Mjekësor, Gjilan,Ferizaj
  (Do të mirren parasysh kandidatet rezident në Prishtinë, Gjilan, Ferizaj)

 Kualifikimet e nevojshme:

 • Diplomë univerzitare në farmaci, mjekësi ose stomatologji
 • Njohje e MS Office;
 • Aftësi për komunikim dhe ndërtim të raporteve konstruktive;
 • Aftësi për punë individuale dhe ne ekipë;
 • Aftësi për menaxhim të konflikteve;
 • Patentë shoferi valide;
 • Përvoja e punës në marketing ose kompani farmaceutike konsiderohet si përparsi

Qëllimi dhe përgjegjësitë në vendin e punës:

 • Puna ditore në terren, promovimi i preparateve te kompanisë me mjekë dhe farmacistë
 • Interpretimi, prezantimi dhe diskutimi i te dhenave klinike dhe mjekesore
 • Planifikimi i punës në përputhje me udhëzimet e marra

Letra e motivimit, biografia e shkurtër me fotografi dhe kopja e diplomës se fakultetit të dërgohen në adresen e mëposhtme:

gismaili@alkaloid.com.mk

ALK&KOS Pharmaceuticals
Magjistralja Prishtinë-Shkup (km.i shtatë)
Laplje Selo, 10000 Prishtinë, Kosovë;

Konkursi zgjat 7 (shtatë) ditë nga dita e shpalljes.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook