Log in
X

Company Name

Triangle Woodhouse

Phone Number

Company Place

Rajonale

Kuzhinjer, Puntorë Ndihmës

Kuzhinjer, Puntorë Ndihmës

Information

Publish Date

13.05.2019

End Date

27.05.2019

Categories

Hoteleri | Menaxher

Job Places

Rajonale

Job Description

Jemi Hotel i vogel malor i vendosur ne regjionin e Plavës ( Mali i Zi) i specializiar ne mikpritjen e mysafireve nga shtetet e jashtme posaqerisht nga Gjermania, Austria, USA, Holanda, Belgjika etj qe janë kryesisht vizitore te bjeshkeve te nemuna.

Perpos fjetjes ne ofertojme mysafireve tane edhe ushqimin qe gaditet ne menyra tradicionale.

Për te ndihmuar stafin tonë kerkojme :

  1. Kuzhinjer
  2. Puntorë Ndihmës

Për pozitën nën 1.

Te kenë aftësi te udhheqin ne menyrë të pavarur dhe profesionale me pergjegjesi të gjitha punët që lidhen me kuzhinen, të kenë mundesi të mira komunikimi dhe është e preferueshme të kene pervoje pune ne Gastronomie apo Hotellerie me fokus ne ushqimet tradicionale, por gjithsesi do t'ju japim shancin edhe kuzhinierëve të rinj qe kanë energjinë dhe vullnetin për te mesuar .

Për pozitën nën 2.

Do të kenë pergjegjsinë për të ndihmuar ne të gjitha punët qe nevojitet, kryesisht ne kuzhinë dhe ne mirmbajtjen e dhomave dhe akomodimin e mysafirëve.

Për te dy pozitat preferojmë një qift por natyrisht jemi te hapur dhe i mirëpresim  edhe aplikacionet te kandidateve si meshkuj ashtu edhe femra.

Puna tek neve eshte per kandidatet shance i mirë per te pervetsuar pervojat ne turizmin internacional dhe per tu avancuar ne karriere.

Benefitet: 

  • Akomodimi dhe ushqimi ne hotel gratis
  • Paga solide dhe e rregullt ne cdo dy javë apo njehere ne muaj sipas marraveshjes.
  • Rrobat e punes gratis
  • Marrim persiper koston e udhtimit
  • Eventualisht trainim 2 javor ne nje Restaurant ne München (Gjermani) pas tetorit.

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV-ne ne email: trianglewoodhouse@gmail.com

Mundesia e aplikimit eshte edhe permes VIBER apo WHATSAPP ne +491793886101

Afati per aplikim eshte deri me 27.05.2019

Expired

Share

Advertising