Log in
X

Company Name

Kompania Arta

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Dizajner Grafik (1 Pozite), Punetore ne prodhim (3 Pozita)

Dizajner Grafik (1 Pozite), Punetore ne prodhim (3 Pozita)

Information

Publish Date

13.05.2019

End Date

27.05.2019

Categories

| IT & Dizajn | Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Kompania Arta shpall konkurs për 4 punëtore.

  1. Dizajner Grafik (1 Pozite)
  2. Punetore ne prodhim (3 Pozita)

Detyrat dhe përgjegjësitë për Dizajner:

  • Njohje ne Corel ose Illustrator (pune ne makine laserike)
  • Njohje bazike ne Photoshop
  • Sjellje e mirë dhe të shpreh interesim rreth punës

Detyrat dhe përgjegjësitë për Prodhim:

  • Prodhimi i enterierit
  • Prodhimi i artizanaleve (suvenirave punë dore)
  • Sjellje e mirë dhe të shpreh interesim rreth punës

Kushtet:

  • Mosha prej 18 deri në 25 vjeç (Të dy gjinitë)
  • Shkolla e mesme e përfunduar (Përparësi kan ata/ato të cilet e kan ndjekur drejtimin e arkitekturës ose dizajnit).

Praktika zgjatë 1 muaj me pagesë prej 200 euro dhe nëse kandidati tregon aftësi dhe interesim për punë atëher vazhdohet me rrogë të plotë.

Të interesuarit të dërgojne CV në email adresen arta_shkupolli@hotmail.com dhe vetëm ata që zgjedhen për interviste do të lajmrohen.

Expired

Share

Advertising