Log in
X

Company Name

BINNI

Phone Number

Company Place

Vushtrri

Arkitekt/e, Inxhinieri (Mekanike), Dizajn enterieri, Shitje (Prishtinë - Vushtrri)

Arkitekt/e, Inxhinieri (Mekanike), Dizajn enterieri, Shitje (Prishtinë - Vushtrri)

Information

Publish Date

11.05.2019

End Date

11.06.2019

Categories

Arkitekturë | Shitje

Job Places

Prishtinë | Vushtrri

Job Description

Konkurs për plotesimin e vendeve të punës ne Prishtine dhe Vushtrri

 1. Arkitekt/e,
 2. Inxhinieri (Mekanike)
 3. Dizajn enterieri,
 4. Shitje

Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.    

Nga kanditadët kërkohet:

 • Te ketë paraqitje profesionale,
 • Diplomë universitare në Arkitekturë, Dizajn, Inxhinering
 • Përvojë se paku 2 vite në Arkitekturë, Dizajn,Inxhinering
 • Njohuri të gjuhës angleze.
 • Përvojë të gjerë me AutoCAD dhe Microsoft Office dhe programeve perkatese.
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
 • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
 • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve.

PAGESA: Konkuruese.    

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-te e tyre se bashku me nje fotografi në: dukagjin.ademaj@binni.biz    

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Expired

Share

Advertising