Log in
X

Company Name

NT CIRI

Phone Number

043 533 539

Company Place

Gjilan

Shitës/e (4)

Shitës/e (4)

Information

Publish Date

11.05.2019

End Date

31.05.2019

Categories

Shitje

Job Places

Gjilan

Job Description

NT CIRI me seli ne Gjilan shpall konkurs.

Pozitat e punës të cilat ofrohen:

  1. 2 Shitësa 
  2. 2 Shitëse

Përshkrimi:

  • Të shërbej në shitje të produkteve si: tepiha, tepisona, produkte ortopedike, tapeta muri etj, duke mësuar cmimet dhe cilësitë e produkteve të cilat janë në shitje.
  • Të analizoj kërkesat e klientëve dhe të ju paraqitet atyre me zgjidhje dhe sugjerime të ndryshme .
  • Të kujdeset për mirëmbajtjen e sallonit si dhe të asistoj kolegët e tjerë në punë dhe mbikëqyrësin në bazë të nevojës.
  • I/E interesuari preferohet të ketë aftësi komunikative si dhe të jetë i shkathët në marrjen e përgjegjësive të punëve që kërkohen prej tij/saj.

Të interesurit te kontaktojnë në 043 533 539

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook