Log in
X

Company Name

Schafer

Company Place

Prishtinë

MENAGJER/MENAGJERE (1), IT (1), SHITËSE - Femër (4)

MENAGJER/MENAGJERE (1), IT (1), SHITËSE - Femër (4)

Information

Publish Date

11.05.2019

End Date

25.05.2019

Categories

| Menaxher | IT & Dizajn | Shitje

Job Places

Prizren

Job Description

SCHAFER – ABI ÇARSHIA –PRIZREN shpall konkurs:

Nr I tel :049-413-829

POZITA :

 1. 1 – MENAGJER/MENAGJERE
 2. 1- IT
 3. 4-SHITËSE - Femër


1. Përshkrimi I detyrave të punës (MENAGJER/MENAGJERE):

 • Formimi professional ne fushen e biznesit ose studime te kryera ne administrim biznesi
 • Përvojë drejtimi me përgjegjsinë e shitjes
 • Menyra e te menduarit si sipermarrës
 • Aftësi për te orientuar naj klientëve dhe ndaj sherbimeve si dhe planifikim dhe organizim
 • Force komunikimi dhe fleksibilitet
 • Drejtimi dhe motivimi I stafit

Aftësitë e nevojshme:

 • Të jetë ishoqërueshëm
 • Të jetë stabil dhe në harmoni me rregullat
 • Të pranon menaxhimin dhe orientimin
 • Të jetë I gatshëm të punoj në ekip
 • Të jetë I gatshëm të punojë orë shtesë( Nësekërkohet )
 • Të njohë së paku një gjuhë të huaj

Kualifikimet:

 • Bachelor/Master
 • Trajnimet shtesë dhe përvoj në menagjimë kanë përparësi.


2. Përshkrimi I detyrave të punës( (IT):

 • Të ketë diplomë Baçelor në shkenca kompjuterike, inxhinieri ose të ngjashme.
 • Të ketë njohuri mbi DBMS (Database Management System).
 • Të ketë përvojë dhe njohuri të modeleve relacionale dhe dimensionale të të dhënave, menaxhimin e të dhënave, nohuri te përdorimit të SQL Management Studio, TSQL apo veglave tjera të klientit.
 • Të ketë njohuri mbi bazat e të dhënave, sistemet e informacionit, inteligjencës së biznesit, koncepteve dhe parimeve të Datawarehouse.
 • Të ketë së paku përvojë në sektorin e IT.
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze ka përparësi.


3. Përshkrimi I detyrave të punës (SHITËSE):

 • Menaxhimi i klienteve dhe shitja ditore
 • Renditja e mallit në dycan sipas rregullave
 • Mirëpritja e konsumatoreve
 • Përgjigje ta nkesave/kërkesave të konsumatorëve
 • Mban dycanin të pastër
 • Përcjell rregullat e dycanit dhe menaxhmentit
 • Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti
 • Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë

Aftësitë e nevojshme:

 • Të jetë I shoqërueshëm
 • Të jetë stabil dhe në harmoni me rregullat
 • Të pranon menaxhimin dhe orientimin
 • Të jetë I gatshëm të punoj në ekip
 • Të jetë igatshëm të punojë orë shtesë( Nësekërkohet )
 • Të njohë së paku një gjuhë të huaj

Kualifikimet:

 • Shkollimi I mesëm apo Bachelor
 • Trajnimet shtesë dhe përvoja në shitje kanë përparësi.

Të interesuarit mund të dërgojne CV ( Resume ) dhe nje fotografi përmes email: schafer@magmahouse.com

Expired

Share

Advertising