Log in
X

Company Name

Kadiu Group

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Arkatare, Shofer/Motorrist - Prizren

Arkatare, Shofer/Motorrist - Prizren

Information

Publish Date

10.05.2019

End Date

24.05.2019

Categories

Arkatar | Vozitës

Job Places

Prizren

Job Description

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 26 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet kryesore ne Shqiperi dhe Kosove, shpall konkurs per pozitat:

 1. Arkatare per qytetin e Prizrenit

Kriteret:

 • Te jete e moshes 22-35 vjec.
 • Te kete arsim te larte (preferohet ne Degen Ekomonik).
 • Preferohet te kete nje eksperience si arkatare
 • Te kete aftesi shume te mira komunikuese
 • Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit

 

 1. Shofer/Motorrist per qytetin e Prizrenit

Kriteret:

 • Te ketë eksperiencë pune si Shofer.
 • Te jete i moshes 22-40 vjec.
 • Te disponoje Patente shoferi.

Përfitimet tuaja

 • Trajnim intensiv dhe profesional
 • Vend pune modern dhe të sigurte
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Te interesuarit mund te dergojne CV’te e tyre ne adresen: hr@kadiu.al

Expired

Share

Advertising