Log in
X

Company Name

Kujtesa

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent të Shitjes (5)

Agjent të Shitjes (5)

Information

Publish Date

10.05.2019

End Date

17.05.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Gjakovë | Mitrovicë | Pejë | Prishtinë | Prizren

Job Description

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vende të lira pune në pozitën:

Agjent të Shitjes

Agjentët kërkohen per qytetet:

 1. 1 x Agjent të Shitjes-Prishtinë
 2. 1 x Agjent të Shitjes-Gjakovë
 3. 1 x Agjent të Shitjes -Prizren
 4. 1 x Agjent të Shitjes-Mitrovicë
 5. 1 x Agjent të Shitjes-Pejë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri
 • Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e kompanisë për persona fizik
 • Përfaqeson denjësisht kompaninë tek klientët
 • Bën prezantimin e ofertave /shërbimeve të Kujteses
 • Lidhjen e kontratave me marrëveshje dhe percjellja e punës së shërbimeve teknike deri në kycjen e klientit në rrjet.

Kushtet financiare

 • Paga baze dhe incetiva te larta

Kualifikimet:

 • Përvoje pune në shitje
 • Të posedoj aftësi udheheqëse dhe të jetë analist i mirë,
 • Fleksibil dhe i përgatitur për tu adaptuar me ndrrimet eventuale në treg
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Të ketë iniciative dhe aftësi të mira komunikimi
 • Leja e vozitjës do ishte perparsi

Kujtesa Net shpk | Street Ukshin Hoti Numbers 31, 33, 35, Prishtinë, Kosovë | www.kujtesa.com

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: hr@kujtesa.com nga 10.05.2019 deri më datë 17.05.2019. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

Kujtesa Net shpk | Street Ukshin Hoti Numbers 31, 33, 35, Prishtinë, Kosovë | www.kujtesa.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook