Log in
X

Company Name

Odds of Roller SH.P.K.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Anketues/e në terren

Anketues/e në terren

Information

Publish Date

08.05.2019

End Date

18.05.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Ferizaj | Gjilan | Mitrovicë | Pejë | Prizren

Job Description

SHPALLJE

Odds Of Roller është kompani e hulumtimeve me seli në Kosovë që ofron gamë të gjerë të shërbimeve cilësore dhe sasiore në vend dhe jashtë vendit. Kompania ofron një sërë shërbimesh nga identifikimi i kërkesave të hulumtimit të tregut, grumbullimi i të dhënave, analiza statistikore dhe përgatitja e raporteve së bashku me rekomandimet.

Pozita:

  1. Anketues/e në terren

Detyrat:

  • Merr pjesë në trajnime informuese rreth projektit në të cilin është i/e përfshirë
  • Të jetë i/e gatshëm të kryen anketa në Gjilan, Pejë, Prizren, Ferizaj dhe Mitrovicë
  • Të jetë i/e gatshëm të kryen anketa gjatë fundjavës sipas nevojës

Kërkesat:

  • Të jetë mbi moshën 18 vjeçare
  • Të ketë eksperiencë të ngjashme dhe njohuri për anketim
  • Të jetë komunikativ/e dhe i/e sjellshëm
  • Të jetë i/e përgjegjshëm
  • Të jetë i/e motivuar

Mënyra e aplikimit:

Dërgoni CV-në e juaj në adresën elektronike info@oddsofroller.com me titull (subject) emrin e komunës ku jetoni. Aplikimet pranohen deri më 18 maj 2019.

Expired

Share

Advertising