Log in
X

Company Name

TreMed

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

MENAXHER MARKETINGU / MENAXHER FORCËS SË SHITJES, PËRFAQËSUES MJEKËSOR

MENAXHER MARKETINGU / MENAXHER FORCËS SË SHITJES, PËRFAQËSUES MJEKËSOR

Information

Publish Date

08.05.2019

End Date

20.05.2019

Categories

Mjekësi | Menaxher | Marketing | Shitje

Job Places

Ferizaj | Gjilan | Prishtinë

Job Description

KONKURS

Kompania “TreMed” me seli ne Prishtinë, që është përfaqësues Ekskluziv i Kompanise Farmaceutike “TrePharm”, shpall konkurs për këto pozita:

  1. MENAXHER MARKETINGU / MENAXHER FORCËS SË SHITJES
  2. PËRFAQËSUES MJEKËSOR/ Regjioni Prishtine- Gjilan/Ferizaj

Kriteret:

  • Të ketë të mbaruar arsimin e lartë në degët Mjekesi,Farmaci apo Shkenca Natyrore
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, përpikmëri, motivim dhe përgjegjësi të lartë në punë,
  • Te ketë aftësi organizative dhe kreativitetit
  • Te ketë njohuri te guhës Angleze
  • Te ketë njohuri të programeve Microsoft Office,
  • Kusht me rendesi eksperienca e punes ne poziten e kerkuar

Kandidatët e interesuar të dërgojnë CV-në (të përmbajë fotografinë e kanditatit) e tyre në email adresën danijella.coca@tremed.net deri me daten 20 Maj 2019

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë!

Expired

Share

Advertising