Log in
X

Company Name

Perfect Clean

Phone Number

049 577 774

Company Place

Prishtinë

Punëtorë në Autolarje (7), Punëtore Femra për Pastrim (5)

Punëtorë në Autolarje (7), Punëtore Femra për Pastrim (5)

Information

Publish Date

07.05.2019

End Date

21.05.2019

Categories

Pastrues

Job Places

Fushë Kosovë | Obiliq | Prishtinë

Job Description

Kompania Perfect Clean eshte kontraktuar nga Shell qe te menaxhoj me autolarjet ne te gjitha pikat e tyre te derivateve:

Vendet e punes: Komoran, Obiliq, Kodra e Trimave (Prishtine), Sllatine (Fushe Kosove), Llapushnik, Vragoli (Fushe Kosove).

Punëtorë në Autolarje (7 Pozita)

Punëtore Femra për Pastrim (5 Pozita)

Kushtet Punetore ne Autolarje:

  • Pervojë pune në autolarje,
  • Njohuri rreth punës dhe të jete korrekte ne punë,
  • Orari dhe pagesa me marrveshje.

Kushtet per Punetore Femra per Pastrim.

  • Pervojë pune në pastrim,
  • Njohuri rreth punës dhe të jete korrekte ne punë,
  • Orari dhe pagesa me marrveshje.

Te interesuarit të kontaktojn në numrin telefonit 049 577 774, ose ne zyret tona ne Adresen: Lagjja Kalabria ne Prishtine.

Expired

Share

Advertising