Log in
X

Company Name

Qendra Diagnostike IHC

Phone Number

.

Company Place

Prishtinë

Teknikë/e të Radilogjisë, Përkthyes (turqisht –shqip)

Teknikë/e të Radilogjisë, Përkthyes (turqisht –shqip)

Information

Publish Date

07.05.2019

End Date

21.05.2019

Categories

Mjekësi | Përkthyes

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs

Qendra diagnostike IHC në Kosovë është duke kërkuar

  1. Teknikë/e të Radilogjisë
  2. Përkthyes (turqisht –shqip) dhe anasjelltas me orar të plotë pune.


Kushtet e kërkuara për teknikë të Radiologjisë janë:

  • Licenca e punës si teknikë i radiologjisë e obligushme
  • Të jetë i disponushëm në orarë të plotë pune.

Kushtet e kërkuara për përkthyese jane:

  • Të ketë njohuri të mira në gjuhen turke .

Kandidatët e interesuar mund ti dërgojnë CV e tyre me anë të email adresës sonë: ihc@ihc-kos.com

Suksese..

 

Expired

Share

Advertising