Log in
X

Company Name

Ujë MIROS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shites Ambulantiv, Shofer kategoria B

Shites Ambulantiv, Shofer kategoria B

Information

Publish Date

06.05.2019

End Date

20.05.2019

Categories

Shitje | Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

Ujë MIROS shpall konkurs per keto pozita:

  1. Shites Ambulantiv
  2. Shofer me kategorine "B"


Pershkrimi i detyrave te punes per Shites Ambulantiv:

  • Është përgjegjës te promovoj dhe realizoj shitje ambulantive te produkteve te fabrikes se ujit Miros ne rajonin Prishtines respektivisht ne zonat ecaktuara nga ana e menagjerit te tij pergjegjes per rajonin e Prishtines.
  • Bën monitorimin e menyres se ekspozimit te ujit Miros neper pikat e shitjesI punësuari duhet te jet i gatshem te kryej edhe pune tjera te domosdoshme shtese per funksionimin normal te shitjes dhe puneve tjera ne interest te fabrikes e te cilat mund ta caktohen nga eprori i tij apo menagjmenti i larte i fabrikes.

Pershkrimi i detyrave te punes per Shofer me kategorine "B":

  • Është përgjegjës te bej shperndarjen e porosive te mallit ne rajonin e Prishtines respektivisht ne zonat e caktuara nga ana e menagjerit te tij pergjegjes per rajonin e Prishtines.
  • I punësuari duhet te jet i gatshem te kryej edhe pune tjera te domosdoshme shtese per funksionimin normal te shitjes dhe puneve tjera ne interest te fabrikes e te cilat mund ta caktohen nga eprori i tij apo menagjmenti i larte i fabrikes.

Te gjithe te interesuarit te dergonje CV ne email: fb-silcagroup@hotmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook