Log in
X

Company Name

STELLA PETROL

Phone Number

+38349242515

Company Place

Gjakovë

Udhëheqës i ndërrimit, Shitës i derivateve

Udhëheqës i ndërrimit, Shitës i derivateve

Information

Publish Date

06.05.2019

End Date

21.05.2019

Categories

Shitje | Të tjera...

Job Places

Gjakovë

Job Description

Stella Petrol hap konkurs të punës në pikën e shitjes në Gjakovë.

     1.Udhëheqës i ndërrimit

 • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve   profesionale në bazë të kerkesave.
 • Të udhëheq punëtorët
 • Te ketë paraqitje profesionale
 • Orari i punës i plotë
 • Bashkëpunon me tërë stafin

 

 1. Shitës i derivateve
 • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
 • T’i furnizojë klinetet me derivate sipas kërkesave të tyre
 • Të sigurohet që të gjitha hapësirat  ku zhvillohet puna të jëtë e pastër
 •  Zbaton detyrat e dhëna nga mbikqyrësi
 • Te ketë paraqitje profesionale
 • Përkujdeset për raftet (vendosja dhe largimi i artikujve)
 • Orari i punës me ndërrime
 • Bashkëpunon me tërë stafin

Të interesuarit të na shkruajnë në numrin e telefonit në viber +38349242515,të dërgoni CV në emailin stella.gjakove@hotmail.com, ose të paraqiteni në njërën nga pikat tona.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook