Log in
X

Company Name

Hygiene Service SH.P.K.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

AGJENT I SHITJES

AGJENT I SHITJES

Information

Publish Date

06.05.2019

End Date

20.05.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

AGJENT I SHITJES

HYGIENE SERVICE KOSOVA është partner i franshizës HYGIENE SERVICE, kompanisë më të madhe dhe lidere në regjionin e Ballkanit në distribuimin e produkteve profesionale higjienike.

Kërkojmë Agjent i Shitjes për promovimin dhe shitjen e produkteve.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Prezantimi dhe promovimi i produkteve te klientët e ri
  • Furnizon me produkte në baza ditore klientët ekzistues
  • Në vazhdimësi viziton dhe promovon produktet e kompanisë te klientët, dhe krijon shitje direkte për produkte në biznese të ndryshme: restaurante, bar-kafeteri, hotele, butika, zyra, qendra tregtare, etj.

Kualifikimi dhe përvoja:

  • Së paku 2 vite përvojë në punë të ngjashme
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe prezantuese
  • Të jetë banor në rajonin e Prishtinës
  • Patent shofer të kategoris B

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV (me foto) në e-mail adresën: hygiene.kosova@gmail.com

Aplikimi dhe CV-ja juaj është e sigurt dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.

HYGIENE SERVICE KOSOVA
www.HygieneServiceKS.com
facebook.com/HygieneServiceKosova

instagram.com/hygieneservice

Expired

Share

Advertising