Log in
X

Company Name

Fresh - Co sh.p.k

Phone Number

049 811 199

Company Place

Pejë

Punetorë në depo (depoista) (2), Punetorë në prodhim (2)

Punetorë në depo (depoista) (2), Punetorë në prodhim (2)

Information

Publish Date

04.05.2019

End Date

18.05.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Pejë

Job Description

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin dhe distribuimin e produkteve higjienike, shpall konkurs per:

2 punetorë ne depo (depoista)

2 punetorë ne prodhim

Detyrat e punës

  • Përgjegjës per pranimin e porosive nga personat pergjegjes dhe pergatitje te mallit sipas porosise
  • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku I caktohet në prodhim
  • Të ketë kujdes të vacant gjatë punes
  • Asiston ose zëvëndëson koleget tjere sipas nevojës

Kualifikimet

  • Të ketë te perfunduar se paku shkollimin e mesëm
  • Të jetë në gjendje të punojë në grup
  • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen
  • Përparësi kan kandidatët që kanë experience pune në prodhim
  • Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerite prodhuese

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga data e shpalljes.

Shënim: Kandidatët preferohet të jenë banorë të regjionit të Pejës, për arsye se vendi i punës do të jetë në Pejë.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail gramos.zeka@fresh-co.net

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Expired

Share

Advertising