Log in
X

Company Name

SALLONI I TEPIHAVE “GJINI”

Phone Number

038/563-563

Company Place

Prishtinë

Shitës Asistent (M) - 3 pozita

Shitës Asistent (M) - 3 pozita

Information

Publish Date

03.05.2019

End Date

17.05.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS

SALLONI I TEPIHAVE “GJINI” shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

POZITA: Shitës Asistent (M) - 3 pozita      

 Kandidatët duhet ti plotësojnë këto kushte :

  • Të kenë eksperiencë në sektorin e shitjes
  • Të jene komunikativë ,aftësi në prezantimin e produkteve dhe të jenë në shërbim të shkëlqyeshëm ndaj konsumatorit.
  • Përparësi kandidatet me eksperiencë ne sektorin e shitjes se Tepihëve dhe tepisonave.

Dokumentet të dorëzohen personalisht në objektin e NTP “GJINI “në kilometrin e parë në magjistralen Prishtinë - Mitrovicë nga ora 09:00 deri 18:00 ose gjini.gjinicarpet@yahoo.com

Konkursi është i hapur nga data 04.05.2019 deri 10.05.2019

Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur nga Komisioni për pranim NTP GJINI

 
NTP GJINI

Adresa: Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë kilometri i parë
Tel: 038/563-563   
Emaili: gjini.gjinicarpet@yahoo.com 

Expired

Share

Advertising