Log in
X

Company Name

Kadiu Group

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Përfaqësues i Shitjes

Përfaqësues i Shitjes

Information

Publish Date

03.05.2019

End Date

17.05.2019

Categories

Shitje

Job Places

Gjakovë | Prishtinë

Job Description

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 26 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet kryesore ne Shqiperi dhe Kosove, shpall konkurs per poziten:

Përfaqësues i Shitjes per qytetet: Prishtinë, Gjakovë.

Detyrat:

 • Njohja shumë e mirë e produkteve te kompanise
 • Mbikëqyrje e klientëve ne rajonin përkatës
 • Këshillimi i klientëve gjatë blerjes
 • Kontaktim dhe ofertim i klientëve te ri
 • Prezantimi i produkteve të ndryshme dhe ofertave
 • Bashkëpunim i ngushtë me koleget e departamenteve te tjera.

Kriteret:

 • Te jete i moshes 23-35 vjec.
 • Te kete arsim te larte (preferohet Inxhinieri).
 • Preferohet te kete nje eksperience ne shitje
 • Te kete aftesi shume te mira komunikuese, prezantuese & negociuese
 • Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit
 • Te disponoje Patente shoferi.
 • Te jete me banim ne qytetin ne te cilin aplikon.

Përfitimet tuaja

 • Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
 • Vend pune modern dhe të sigurte
 • Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre brenda dates 17.5.2019 ne adresen: hr@kadiu.al, duke shenuar qytetin per te cilin aplikon ne subjektin e emailit.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook