Log in
X

Company Name

IP KOS SHPK

Phone Number

Company Place

Prishtinë

SHITËS DHE SHITËSE TË DERIVATEVE

SHITËS DHE SHITËSE TË DERIVATEVE

Information

Publish Date

02.05.2019

End Date

15.05.2019

Categories

Shitje

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

IP-KOS sh.p.k” me numër të biznesit 810834673 me adresë në Rrugën “ Elez Berisha” nr.20 në Prishtinë,  shpall:


K O N K U R S


Titulli i pozitës:

  • SHITËS DHE SHITËSE TË DERIVATEVE

Në këto lokacione:

Prishtinë, Veternik, Vragoli, Lipjan, Llapnasellë, Vushtrri, Shupkovc, Obiliq, Klinë, Gurakoc, Gjakove, Zahaq-Peje, Klinë, Kamenicë, Kacanik, Ferizaj, Gjilan, Prizren, Suharekë, Podujevë, dhe   Penuhë.

Përshkrimi i pozitës: 

Shitësi i derivateve do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve, mbravjtjen në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klientëve.

Kualifikimet arsimore dhe profesionale për pozitën shitës i derivateve:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme, 
  • Të ketë përvojë pune, në punë të njëjta apo të ngjashme
  • Të ketë aftësi komunikuese,
  • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore

Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartcekur  mundë të aplikojnë  duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në linkun e më poshtëm, 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIpikClPadBxG8uXucv9QRKZEeVHRbg43o0LT4hnGbpFWQow/viewform

Konkursi është i hapur  deri më dt. 15.05.2019

Expired

Share

Advertising