Log in
X

Company Name

IP KOS SHPK

Phone Number

Company Place

Prishtinë

ARKATAR/E

ARKATAR/E

Information

Publish Date

02.05.2019

End Date

15.05.2019

Categories

Arkatar

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

IP-KOS sh.p.k” me numër të biznesit 810834673 me adresë në Rrugën “ Elez Berisha” nr.20 në Prishtinë,  shpall:K O N K U R S

Titulli i pozitës:

 ARKATAR/E  NË MARKET

Në këto lokacione:

Prishtinë, Vragoli, Lipjan, Llapnasellë, Vushtrri, Shupkovc, Obiliq, Klinë, Gurakoc, Gjakove, Zahaq-Peje, Klinë, Kamenicë, Kacanik, Ferizaj, Gjilan, Prizren, Suharekë, Podujevë, dhe   Penuhë.

Përshkrimi i pozitës për arkëtar/e në market : Do të jetë përgjegjës për shërbimin ndaj klientëve në market, mbarëvajtjen , dhe përkujdesjen ndaj produkteve.

Kualifikimet arsimore dhe profesionale për pozitën shitës në market:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme ,
  • Të ketë përvojë pune, në punë të njëjta apo të ngjashme
  • Aftësi të mira në përdorimin e kompjuterit
  • Të ketë aftësi komunikuese,
  • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore

Të gjithë të interesuarit pë pozitën e lartcekur mundë të aplikojnë duke plotësuar formularin për aplikim i cili gjendet në linkun e më poshtëm :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIpikClPadBxG8uXucv9QRKZEeVHRbg43o0LT4hnGbpFËQoë/vieëform

Konkursi është i hapur  deri më dt. 15.05.2019

Expired

Share

Advertising