Log in
X

Company Name

AgroKor Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Financ-Administrat (1), Merchendaiser (2), Puntor ne sektorin e prodhimit (2)

Financ-Administrat (1), Merchendaiser (2), Puntor ne sektorin e prodhimit (2)

Information

Publish Date

29.04.2019

End Date

27.05.2019

Categories

Financa | Administratë | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,shpall

Konkurs për vende të reja pune ne keto pozita:

1.Financ-Administrat (1)

2.Merchendaiser (2)

3.Puntor ne sektorin e prodhimit (2)

Orari I plot.

Aplikacioni shkarkohet ne formen elektronike,dhe se bashku me CV,dokumentet tjera dhe foton dergohen ne email adresen

burimenjerzore@agrokor-ks.com 

Data e fundit per aplikim 27.05.2019

Kualifikimi per vendet e punes

Per poziten numer 1-Financ-Administrat

Diploma e shkolles se mesme obligative,

Diploma e fakulltetit e preferuar,

Pervoja punes se paku 2 vite obligative.

Pershkrimi I punes:

-Kordinon dhe regjistron te gjitha dokumentet financiare,

-Regjistron te hyrat, shpenzimet dhe urdhresat tjera ne programin perkates,

-Arkivimi dhe sistemimi I dokumenteve financiare,

-Barazimi I stoqeve me kontabilitetin financiar,

-Asistim I dokumentacioneve te administrates,

-Mban regjister te sakt dhe te plot,

Faturon gjitha faturat e shitjes se mallit,

Mirmban dhe arkivon faturat e shitjes dhe dokumenteve te administrates,

Regjistron faturat ne baz te dokumenteve duke siguruar se jan te kompleturara,et

Per poziten numer 2-Merchendaiser:

Kandidatet duhet te ken se paku 1 vjet pervoj pune ne lemin e ngjajshme

Kandidatet duhet te posedojn patent shoferi te kategoris B.

Shkolim I mesem I domosdoshem, diploma universitare e preferuar.

 Pershkrimi I punes:

-Pergjegjes per mbushjen ruajtjen dhe ritjen e pozicionimeve neper rafta dhe extra pozitave ne markete te ndryshem,

-Pergjegjes per kontrollimin e cmimeve dhe afateve te produkteve,Etj

Shkarko Aplikacionin

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook