Log in
X

Company Name

ARTIGUM Management

Phone Number

+383 46 167 041 & +383 46 167 042

Company Place

Rajonale

Zyrtar Administrativ dhe BNJ, Zyrtar Administrativ

Zyrtar Administrativ dhe BNJ, Zyrtar Administrativ

Information

Publish Date

25.04.2019

End Date

26.05.2019

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania gjermane ARTIGUM Management, me përfaqësi në Prishtinë, shpallë:

Konkurs për zyrtar administrativ

Titulli: Zyrtar administrativ dhe BNJ
Kontrata: Me afat te caktuar – 1 vjeçare me mundësi vazhdimi
Orari: I plotë – 40 orë në javë
I përgjigjet: Menaxherit Rajonal

Obligimet kryesore:

 • Përgjegjës për mbarëvajtjen e punëve administrative në zyrë, sidomos ne fushën e burimeve njerëzore
 • Komunukimi me publikun,

Kualifikimet:

 • Studimet Bachelor në administratë, gjuhë gjermane, apo te ngjashme

Përvoja:

 • Të ketë përvojë në organizimin dhe mbarëvajtjen e punëve administrative

Aftësitë:

 • Njohja e shkëlqyeshme e gjuhës gjermane
 • Aftësi të theksuara organizative dhe komunikative
 • Aftësi Kompjuterike MS Office

Dokumentet e kërkuara për aplikim:

 • Biografia në gjuhën gjermane dhe në gjuhën shqipe
 • Kopjet e diplomave të edukimit të përfunduar
 • Kopjet e diplomave dhe dokumentet e tjera që tregojnë për kurse ose programe trajnuese/edukative të përfunduara
 • Referenca nga punëdhënësit paraprak

Konkursi është i hapur deri më 26 Maj 2019, në ora 16:00. Aplikacionet dërgohen VETËM në adresën elektronike tomorr.arifi@artigum.com.

Kompania ARTIGUM është kompani stabile dhe ofron mjedis atraktiv për punë.

Kompania gjermane ARTIGUM Management, me përfaqësi në Prishtinë, shpallë:

Konkurs për zyrtar administrativ

Titulli: Zyrtar Administrativ
Kontrata: Me afat te caktuar – 1 vjeçare me mundësi vazhdimi
Orari: I plotë – 40 orë në javë
I përgjigjet: Menaxherit Rajonal

Obligimet kryesore:

 • Përgjegjës për marketing ne rrjetet sociale
 • Komunukimi me publikun,
 • Përditësimi i ndryshimeve dhe ofertave te reja në rrjetet sociale
 • Të merret me mbarëvajtjen e punëve administrative në zyrë

Kualifikimet:

 • Studimet Bachelor në administratë, apo te ngjajshme

Përvoja:

 • Të ketë përvojë në organizimin dhe mbarëvajtjen e punëve administrative

Aftësitë:

 • Njohja e shkëlqyeshme e gjuhës angleze
 • Aftesi te theksuara komjuterike
 • Aftësi të theksuara organizative dhe komunikative

Dokumentet e kërkuara për aplikim:

 • Biografia në gjuhën angleze dhe në gjuhën shqipe
 • Kopjet e diplomave të edukimit të përfunduar
 • Kopjet e diplomave dhe dokumentet e tjera që tregojnë për kurse ose programe trajnuese/edukative të përfunduara
 • Referenca nga punëdhënësit paraprak

Konkursi është i hapur deri më 26 Maj 2019, në ora 16:00. Aplikacionet dërgohen VETËM në adresën elektronike tomorr.arifi@artigum.com.

Kompania ARTIGUM është kompani stabile dhe ofron mjedis atraktiv për punë.

Expired

Share

Advertising