Log in
X

Company Name

ARTIGUM Management

Phone Number

+383 46 167 041 & +383 46 167 042

Company Place

Rajonale

INFERMIERE, Mësimdhënës/e për gjuhën Gjermane

INFERMIERE, Mësimdhënës/e për gjuhën Gjermane

Information

Publish Date

25.04.2019

End Date

26.05.2019

Categories

| Mjekësi | Arsim & Edukim

Job Places

Gjermani

Job Description


ARTIGUM MANAGEMENT

Agjencion për ndërmjetësim dhe punësim, brenda dhe jashtë vendit,

OFRON:

Mënyrë plotësisht falas, ligjore dhe të sigurt deri tek vendi i punës në Gjermani.

Mundësi pune për INFERMIERE (motër medicinale) në klinika, shtëpi pleqsh dhe shërbime mobile për pacientët anembanë Gjermanisë.

Ne ofrojmë:

 • Kurse falas të gjuhës gjermane në shumë qytete të Kosovës prej nivelit A1-B2
 • Procedurën falas të marrjes të certifikatës B1/B2 në institucionet Telc, OSD ose Goethe.
 • Organizimin e intervistave me punëdhënës gjatë kohëzgjatjes të kursit të gjuhës gjermane
 • Gjetjen e akomodimit në Gjermani
 • Organizim të kurseve të nivelit B2 dhe pregatitje për Kennstnisprüfung në Kosovë, si dhe dhënia e këtij provimi në Gjermani
 • nostrifikim i diplomës tuaj
 • Procedurë falas ( ANERKENNUNG) deri në marrjen e licencës për punë
 • (URKUNDE)

Të interesuarat/it të na dergojnë CV në adresën elektronike tomorr.arifi@artigum.com, si dhe t’na kontaktojnë përmes telefonit në numrat: +383 46 167 041 dhe +383 46 167 042.

Nuk marrim asnjë pagesë për shërbimet tona sepse ARTIGUM ËSHTË AGJENCION LEGAL DHE I LICENCUAR

Kompania gjermane ARTIGUM Management, me përfaqësi në Prishtinë, shpallë:

Konkurs për Mësimdhënës/e të gjuhës Gjermane

Titulli: Mësimdhënës/e për gjuhën Gjermane

Kontrata: Me afat te caktuar – 1 vjeçare me mundësi vazhdimi
Orari: I plotë – 40 orë në javë, si dhe gjysme orari 20 orë në javë
I përgjigjet: Menaxherit Rajonal

Obligimet kryesore:

 • Organizon dhe mban kurset e gjuhës gjermane sipas standardeve të kërkuara

Kualifikimet:

 • Studimet Bachelor ose Master në Gjuhën Gjermane ose në ndonjë fushë të përafërt, por me dëshmi rreth njohjes së gjuhës gjermane në nivelin B2 ose C1

Përvoja:

 • Të ketë përvojë në organizimin dhe mbajtjen e kurseve të gjuhës gjermane

Aftësitë:

 • Aftësi të theksuara organizative dhe komunikative
 • Aftësi të theksuara pedagogjike

Dokumentet e kërkuara për aplikim:

 • Biografia në gjuhën gjermane dhe në gjuhën shqipe
 • Kopjet e diplomave të edukimit të përfunduar dhe të nivelit të gjuhës
 • Kopjet e diplomave dhe dokumentet e tjera që tregojnë për kurse ose programe trajnuese/edukative të përfunduara
 • Referenca nga punëdhënësit paraprak

Konkursi është i hapur deri më 26 Maj 2019, në ora 16:00. Aplikacionet dërgohen VETËM në adresën elektronike tomorr.arifi@artigum.com.

Kompania ARTIGUM është kompani stabile dhe ofron mjedis atraktiv për punë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook