Log in
X

Company Name

Karisma Hotels & Resort

Phone Number

Company Place

Rajonale

Kuzhinjer/e, Kamarjer/e, Banakier/e, Pastruese, Pastruese dhomash - Ulqin

Kuzhinjer/e, Kamarjer/e, Banakier/e, Pastruese, Pastruese dhomash - Ulqin

Information

Publish Date

24.04.2019

End Date

24.05.2019

Categories

| Hoteleri | Pastrues

Job Places

Rajonale

Job Description

Karisma Hotels & Resort është njëra ndër kompanitë udhëheqëse në sektorin e hotelijerisë e cila është e sukseshme dhe sjell standard inovative në sferën e biznis hotelierisë.

Karisma Hotels & Resort në portfolion e vet ka 30 hotele në Meksiko, Republikën Dominikane, Jamajkë, Kolumbi, Serbi dhe Mal të Zi.

Për sezonin 2019 në hotelet tanë Holiday Villages Montenegro dhe Long Beach Hotel Montenegro në Ulqin, kërkojmë punëtorë për këto pozita:

 1. Kuzhinjer/e
 1. Kamarjer/e
 • Te zoteroje shume mire gjuhen Angleze
 • Shqyrton dhe vlerëson knaqësinë e klientëve duke ju përshtatur kërkesave të klientit.
 1. Banakier/e
 • Te zoteroje shume mire gjuhen Angleze
 • Shqyrton dhe vlerëson kualitetin e sherbimit, si Psh: kualitetin e Kafesë, Koktejve etj.
 1. Pastruese
 1. Pastruese dhomash
 • Puntorët e kanë te siguruar fjetjen dhe ushqimin
 • Kanë mundësi të punojnë në një atmosferë profesionale dhe dinamike si dhe mundësi për avancim professional

Kandidatet e interesuar mund të aplikojnë përmes postes elektronike duke derguar CV në gjuhën Angleze (PDF / Word format) në adresat e më poshtme:

 hrmanager@hvmontenegro.com

humancapital@hvmontenegro.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook