Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Vozites Kategoria B dhe C (2)

Vozites Kategoria B dhe C (2)

Information

Publish Date

08.05.2019

End Date

18.05.2019

Categories

| Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient me reputacion ne vend, per rekrutimin e stafit për pozitën:

Vozites Kategoria B dhe C (2 Pozita)

Vendi i punes: Prishtine

Kushtet:

  • Jeni fleksibil dhe komunikativ.
  • Jeni një person i motivuar dhe i përkushtuar,
  • Te keni njohuri per punet ne teren,
  • Mosha 30 - 35 vjeç.

Detyrat:

  • Bën shperndarjen e produkteve,
  • Bën organizimin e puneve ne depo,
  • Punësim stabil, kontrate te rregullt pune,
  • Paga sipas marreveshjes.

Orari i punes: 8:00 - 16:00.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Menyra e aplikimit?

Per informata shtese na kontaktoni ne nr: tel: 049 43 43 66

Afati i fundit për aplikim: 18.05.2018

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising