Log in
X

Company Name

Emerald Hotel

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Inxhinierë i Makinerisë (dega Termoenergjetikë)

Inxhinierë i Makinerisë (dega Termoenergjetikë)

Information

Publish Date

15.04.2019

End Date

25.04.2019

Categories

| Inxhinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS

Për plotësimin e vendit të punës

Inxhinierë i Makinerisë (dega Termoenergjetikë),

Pozita e kërkuar më lartë ka një rol të rëndësishëm në Emerald Hotel, duke pasur parasysh që jemi hotel me 5 yje dhe ofrojmë të gjitha shërbimet dhe përkujdesje të veçantë ndaj klientit.

Jemi një vend punë ku për çdo punëtorë ofrojmë kushte të mira dhe profesionale, duke I plotësuar te gjitha standardet internacionale, trajnime për gastronomi, duke shikuar anën pozitive gjithmonë, duke ju mundësuar ngritje të suksesshme të karrierës profesionale, dhe çdo gjë të zgjidhet me buzëqeshje.

NJOHURITË QË DUHET TË I POSEDOJ INXHINIERI I MAKINERISË - TERMOENERGJETIKES NË HOTEL EMERALD:

Sistemi ngrohje/ftohje/ventilim

 • Termo pompa
 • Sistemi VRV
 • Ngrohtore me gas (LPG)
 • Chilera
 • Dhoma të klimatizimit
 • Pompa qarkulluese
 • Valvola trekahore
 • Ventilatorë

Sistemi i automatikës

 • PLC
 • SCADA
 • Frekuentorë (invertorë të frekuencës)
 • Pompa me dirigjim elektronik

 

PUNET QE DO TI KRYEJ SIPAS NEVOJES:

Sistemi i SPA-së dhe pishinës

 • Filtrimi i ujit
 • Sistemi i dozimit të klorit dhe PH-së
 • Gjeneratorët e avullit 

Sistemi i furnizimit me ujë sanitar dhe ujitje

 • Sistemi i pompave të ujit
 • Zbutësi i ujit
 • Sistemi automatik i ujitjes së pjesëve të gjelbëruara

Lavantaria

 • Makina industriale për larjen e rrobave
 • Makina industriale për tharjen e rrobave
 • Makina industriale për hekurosje

NJOHURIT ELEMENTARE QE DUHET TI POSEDOJ:

Rrjeti i tensionit të ulët 400/230V

 • Shpërndarje
 • Ndriçim
 • Mbrojte

Përparësi kanë kandidatet që kanë njohuri të punës me programin AutoCAD

CV-të duhet të dërgohen në e-mail adresën: albulena.prebreza@emeraldhotel.info

Preferohet që bashkë me CV-në të dërgohet edhe një fotografi elektronike e portretit.

Nuk pranohen forma tjera të konkurrimit (përmes ardhjes personale apo komunikimit me telefon).

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook