Log in
X

Company Name

GRUENHEIM Home Appilances

Phone Number

045/80-10-80

Company Place

Prishtinë

Agjent të shitjes direkte (20)

Agjent të shitjes direkte (20)

Information

Publish Date

21.04.2019

End Date

25.04.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania "GRUENHEIM Home Appilances" me seli ne Prishtine, shpall konkurs per:

- Agjent të shitjes direkte (20 Pozita)

Kualifikimet:
* Të kenë njohuri si agjent shitje apo të ngjashme ,
* Patent shoferin,
* Kanditatet preferohet te kene veture personale,
* Të kenë aftësi të mira komunikuese,
* Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme,
* Përparsi kanë qiftet,
* Të përzgjedhurve u mundësohen trajnime profesionale dhe udhetime jasht vendit,
* Pagesa me standarde europiane,+ Bonuse extra (Ne kompanine tone
pagen dhe orarin e punes e percaktoni ju).

Konkursi vlene deri me date: 25 Prill 2019.

Te interesuarit të dergojnë: CV-te ne e-mail adresen: amardgroup.ks@gmail.com ose dergo sms (Emrin dhe Mbiemrin) ne 045/80-10-80, ne ju kontaktojm per detajet tjera.

Adresa: Lagjja Hajvali ne Prishtine.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook