Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent i shitjes

Agjent i shitjes

Information

Publish Date

12.04.2019

End Date

19.04.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient "Kompani Ndertimore", rekrutimin e stafit për poziten: 

Agjent i shitjes

Detyrat e punës :

  • Planifikon, drejton aktivitetin e shitjes
  • Merret me shitjen e obljekteve (banesa, locale, etj…)
  • Këshillimi i klientëve gjatë blerjes
  • Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri
  • Prezantimi i objeketeve

Kerkesat:

  • Të jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
  • Edukim/Përvojë në fushën e shitjes
  • Aftësi të mira kompjuterike
  • Njohuri e punes minimum 2 vite ne shtijen e banesave (apo ne patuandshmeri)
  • Te posedoni patent shofer kategoria B

Kushte të mira pune, si dhe shpenzimet e ushqimit mbulohen nga punëdhënësi.
Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Aplikoni duke dërguar CV-në tuaj permes sistemit


Per cdo informate shtese mund te na kontaktoni ne kete nr: tel: 049 43 43 66

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook