Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Inxhinier Ndërtimi

Inxhinier Ndërtimi

Information

Publish Date

12.04.2019

End Date

19.04.2019

Categories

Inxhinier | Ndërtimtari

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient "Kompani Ndertimore", rekrutimin e stafit për poziten: 

Inxhinier Ndërtimi

Detyrat e punës :

 • Vlereson dhe rishikon projektet në hartim/ekzekutimin e sipër.
 • Qëndrimi në terren ne projekte ku bene ekzekutimin e punimeve kompania
 • Identifikon mangësitë në projekte dhe parashtron kërkesat për përmirësimet e nevojshme.
 • Kontribuon në projektim, vlerësim e rishikim të projekteve, kontribut në progresin dhe zhvillimin e projekteve të reja.
 • Kontribuon në mbikqyrjen e punës së vazhdueshme te punëtorëve në terren.
 • Përgatitja e raporteve te ndryshme të mbarëvajtjes së punëve, identifikimi I ngecjeve apo mangësive në punë si dhe propozimi I zgjedhjeve adekuate.
 • Kryen edhe punë të tjera që I kërkohet që ka të bëjë me pozitën dhe profesionin e tij.

Kerkesat:

 • Diploma universitare
 • Pervoje pune pas diplomimit minimum 2 vite,
 • Referenca nga punedhenes per ekzekutime te suksesshme te puneve minimum 2
 • Te posedoj patente shofer B
 • Mosha e preferuar deri në 35 vjet

Kushte të mira pune, si dhe shpenzimet e ushqimit mbulohen nga punëdhënësi.
Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Aplikoni duke dërguar CV-në tuaj permes sistemit


Per cdo informate shtese mund te na kontaktoni ne kete nr: tel: 049 43 43 66

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook