Log in
X

Company Name

Proton Qeramica

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Pastruese

Pastruese

Information

Publish Date

11.04.2019

End Date

25.04.2019

Categories

Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Proton Qeramika shpall konkurs:

Pozita: Pastruese

Nga konkuruesit kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale
  • Përvojë pune në pastrim 
  • Njohuri rreth punës dhe të jetë korrekte në punë

Të interesuarit të paraqiten në pikën tonë në Prishtinë , Magjistralja Prishtinë-Shkup km 3-të (Qagllavicë) prej ores 10 – 12

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook