Log in
X

Company Name

ARBËR GROUP SHPK

Phone Number

+383 49 320 200

Company Place

Pejë

ARKATARE, SEKTORISTE, SEKTORIST

ARKATARE, SEKTORISTE, SEKTORIST

Information

Publish Date

11.04.2019

End Date

25.04.2019

Categories

Arkatar | Të tjera...

Job Places

Pejë

Job Description

"ARBËR GROUP" SHPK, shpalle konkures për punësim:                 

POZITA: ARKATARE, SEKTORISTE, SEKTORIST  

Kandidatët e Interesuar ti plotësojnë këto kushte:  

  • Të kene pervoja pune                                                                                                  
  • Të jene bashkepunues dhe inovative,                                                                                                   
  • Të respektojne rregullat e punes.       

Të interesuarit mund të kontaktojnë ne nr. Tel: +386 49 320 200

Viber : +383 49 132252                                  

email: arbergroup_shpk@hotmail.com          

Adresa: Pejë-Dardani II.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook