Log in
X

Company Name

Kujtesa

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Teknik I Mirëmbajtjes së rrjetit koaksial/HFC (11)

Teknik I Mirëmbajtjes së rrjetit koaksial/HFC (11)

Information

Publish Date

10.04.2019

End Date

10.05.2019

Categories

IT & Dizajn

Job Places

Fushë Kosovë | Gjilan | Pejë | Prishtinë | Shtime | Suharekë

Job Description

Konkurs për vende të lira pune

Në kuadër te zgjerimeve të rrjetit dhe ofrimit të sherbimeve më të mira per

klientet tanë, shpallim konkurs për keto vende të lira pune:

 1. 5 x Teknik të mirëmbajtjes së rrjetit koaksial - Prishtinë/Fushë Kosovë
 2. 2 x Teknik të mirëmbajtes së rrjetit koaksial - Suharekë
 3. 2 x Teknik të mirëmbajtes së rrjetit koaksial - Pejë
 4. 1 x Teknik të mirëmbajtjes së rrjetit koaksial - Shtime
 5. 1 x Teknik të mirëmbajtjes së rrjetit koaksial - Gjilan


Teknik I Mirëmbajtjes së rrjetit koaksial/HFC

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëmbajtja e rrjetit koaksial
 • Mirëmbajtja e klientëve fundore si dhe menjanimi i problemeve
 • Instalime te rrjetave koaksiale në infrastrukture apo kliente fundore

Kualifikimet:

 • Përvoje me pune praktike (terren) ne rrjetat HFC/koaksiale (e preferuar),
 • apo punë të ngjashme me instalime elektrike të jashtme
 • Njohuri ne funksionimin e rrjetave koaksiale dhe pajisjeve te nderlidhura
 • Aftësi te mira komunikuese
 • Leje te vozitjës

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: hr@kujtesa.com  nga 10.04.2019 deri më datë 10.05.2019. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook