Log in
X

Company Name

HR and Recruitment L.L.C

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Kuzhinjer/e (15), Kamarjer (15), Banakier (10), Mirmbajtës (5), Vozitës Shpërndarës i Porosive (10), Shitëse ne produkte të Furrës (15), Puntor/e (F) Butik (10)

Kuzhinjer/e (15), Kamarjer (15), Banakier (10), Mirmbajtës (5), Vozitës Shpërndarës i Porosive (10), Shitëse ne produkte të Furrës (15), Puntor/e (F) Butik (10)

Information

Publish Date

10.04.2019

End Date

25.04.2019

Categories

| Hoteleri | Pastrues | Shitje | Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

HR and Recruitment L.L.C. është një kompani innovative në rekrutimin dhe përzgjedhjen e stafit në at mënyr që Partnerët do të jenë ofruesit e shërbimeve të rekrutimit tonë. Profili ynë tërheq një rrymë punësimi cilësor. Ndaj duke Ju pershtatur kërkesave të Partnerëve tone ne shpallim këtë

KONKURS

I.NATYRA E PUNËS : Hotelieri-Gastronomi – Restaurant –Prodhim te Brumrave – Butik.
VENDI I PUNËS: Prishtinë
NR. I POZITAVE:  80

II. TITULLI I VENDIT TË PUNËS:

 1. Kuzhinjer/e (15 Pozita),
 2. Kamarjer (15 Pozita) ,
 3. Banakier (10 Pozita) ,
 4. Mirmbajtës (5 Pozita),
 5. Vozitës (Shpërndarës i Porosive –10 Pozita),
 6. Shitëse ne produkte të Furrës (15 Pozita).
 7. Puntor/e (F) Butik (10 Pozita).

VENDI I PUNËS: PRISHTINË

Detyrat dhe pergjegjesit per pozitat në Vijim.

1. Kualifikimet e kërkuara për Kuzhinier/e.

 • Të ketë eksperiencë pune në fushën e Gastronomies
 • Te jetë fleksibel në orare te punes
 • Të jetë korrekt, serioz, bashkëpunues në grup
 • Të ketë përvojë pune, posaqerisht ne Kuzhinë
 • Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe mbasdite),

2. Kualifikimet e kërkuara për Kamarier.

 • Planifikimi I detyrave dhe Përgjegjësive në vendin e Punës                           
 • Të ketë përvoi pune se paku 1 vit.                                                                   
 • Raporte të rregullta tek mbikëqyrësi                                                                    
 • Shqyrton dhe vlerëson knaqësinë e klientëve duke ju përshtatur kërkesave të klientit.

3. Kualifikimet e kërkuara për Banakier.

 • Planifikimi I detyrave dhe Përgjegjësive në vendin e Punës                          
 • Të ketë përvoi pune se paku 1 vit.                                                                   
 • Raporte të rregullta tek mbikëqyrësi                                         
 • Shqyrton dhe vlerëson kualitetin e sherbimit,si Psh,kualitetin e Kafes ,Koktejve etj,

4. Detyrat dhe pergjegjesit per Mirmbajtës

 • Mirëmbajtja e ambientit te Punes ku vepron
 • Kujdeset që pastërtia të jet në nivel të duhur
 • Punë të tjera të ndërlidhura me vendin e punës

5. Kualifkimet e kërkuara për Vozitës ( Shofer).

 • Të jetë fleksibile në orar të punes                                         
 • Të ketë patent shofer valid
 • Të ket së paku njohuri të punës ne aplikacionin e gjetjeve te adresave,
 • I gatshëm të punoj nën presionin e punës

6. Kualifkimet e kërkuara për Shitë-se ne Produktet e Furres

 • Të jetë fleksibile në orar të punes
 • Të ketë Pervoi pune ne Shitje
 • I gatshëm të punoj nën presionin e punës

7. Kualifkimet e kërkuara për Shitë-se ne Butik.

 • Të jetë fleksibile në orar të punes
 • Të ketë Pervoi pune ne Shitje
 • I gatshëm të punoj nën presionin e punës
 • Te jet Komunikativ
 • Te Kuptoi kerkesat e Klientave,

Procedura e aplikimit:

Kandidatet e interesuar mund të aplikojnë përmes postes elektronike Duke derguar CV,ne E-mail adresen: hrandrecruitmentllc@gmail.com. Ne Subjekt ju lutemi të cekni titullin e vendit të punës,

Konkursi mbtet i Hapur nga 10.04.2019 deri më 25.04.2019

Vetem kandidatet te cilet I plotesojn kushtet e kerkuara do te ftohen ne intervist,

HR and Recruitment L.L.C

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook