Log in
X

Company Name

DAST sh.a

Phone Number

Company Place

Rajonale

Area Manager

Area Manager

Information

Publish Date

10.04.2019

End Date

24.04.2019

Categories

| Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Dast sh.a  pjesë e DELTA GROUP ku bëjnë pjesë kompanitë Deutschcolor, Delta Home, Thermoswiss dhe Delta. Dast është lider në prodhimin e ngjitësve dhe rifiniturave, si rrjedhim i rritjes së vazhdueshme të saj kërkon të rekrutoj staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit. Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti I skuadrës në ambjentin e punës. Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politik sociale e grupit tonë. Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e  DELTA GROUP.

Për këtë, ju ftojmë të aplikoni për pozicionin: Area Manager

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët :

  • Arsim i lartë.
  • Mosha e preferuar  25-35 vjec.
  • Aftësi menaxhimi dhe organizimi.
  • Eksperiencë në fushën e shitjes.
  • Lejë drejtim automjeti.

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën: hr@dast.eu.

Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore, DAST, vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen/seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit.

Expired

Share

Advertising