Log in
X

Company Name

Mobileria DONI

Phone Number

044 677 851

Company Place

Prishtinë

Zdrukthtar (3), Montera (4), Rrobaqepës/e (2)

Zdrukthtar (3), Montera (4), Rrobaqepës/e (2)

Information

Publish Date

10.04.2019

End Date

24.04.2019

Categories

Rrobaqepëse | Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë | Prishtinë

Job Description

Doni Company” shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës në:

Pozitat:

 1. Zdrukthtar (3),
 2. Montera (4),
 3. Rrobaqepës/e (2).

Kandidatët duhet ti plotësojnë këto kushte:

 • Të kenë përvojë
 • Të jetë fleksibil dhe tu përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
 • Të ketë provoj pune, në prerje dhe qepje.
 • Së paku shkolla e mesme e kryer (preferohet shkolla e tekstilit/rrobaqepesise),
 • Njohuri të makinave të Qepjes.

Pergjegjsite:

 • Të bëjë selektimin e pajisjeve për qepje
 • Të respektojë orarin e punës
 • Të jetë fleksibil në orar të punës

Te interesuarat te kontaktojnë në ketë numër: 044 677 851.

Konkursi është i hapur nga data 24.04.2019

Adresa: Rruga Prishtinë-Podujevë, Bardhosh

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook