Log in
X

Company Name

Qendra Tregtare Arjeta (QTA) Skënderaj

Phone Number

049/272-700

Company Place

Skenderaj

Vende të lira pune (14)

Vende të lira pune (14)

Information

Publish Date

10.04.2019

End Date

20.04.2019

Categories

| Menaxher | Arkatar | Të tjera...

Job Places

Skenderaj

Job Description

BËHU PJESË E SUKSESEVE TONA!

Si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Qendra Tregtare Arjeta (QTA) në Skënderaj vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës.
Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për punë, atëherë aplikoni.
Vendet e lira të punës janë për këto pozita:

  1. ZËVENDËS MENAXHER/E  I/E QENDRËS (1 VEND I LIRË)
  2. ZËVENDËS MENAXHER/E  I/E GASTRONOMISË (1 VEND I LIRË)
  3. MENAXHERI I TEKSTILIT (1 VEND I LIRË)
  4. SEKTORIST – SEKTORI I MISHIT, SEKTORI I BYLMETIT (2 VENDE TË LIRA)
  5. PICAMEN (1 VEND I LIRË)
  6. NDIHMËSE NË KUZHINË (2 VENDE TË LIRA)
  7. ARKATARE NË RESTAURANT (2 VENDE TË LIRA)
  8. KAMARIERE – FEMRA (4 VENDE TË LIRA)

Procesi i aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit: qta-info@arjeta.eu ose në zyrat e QTA Skënderaj.
Për të aplikuar duhet të dorëzoni një CV (ku duhet të ceket pozita për të cilën aplikohet) me një foto të bashkangjitur dhe dokumentet përcjellëse (dëshmi rreth punës së mëparshme, diploma e shkollimit etj).

Për më shumë informata kontaktoni në numrin: 049/272-700.

Përparësi do të kenë kandidatët me përvojë pune!

Konkursi është i hapur nga data 10.04.2019 deri më datën 20.04.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook