Log in
X

Company Name

Ancora L.L.C.

Phone Number

Company Place

Prizren

Shitëse (2), Puntorë fizik (2)

Shitëse (2), Puntorë fizik (2)

Information

Publish Date

09.04.2019

End Date

23.04.2019

Categories

| Shitje | Të tjera...

Job Places

Prizren

Job Description

Ancora L.L.C., shpall konkurs për:

  1. Shitëse (2 Pozita)
  2. Puntorë fizik (2 Pozita)

Kushtet për Shitëse:

  • Të kenë përvojë pune në shitje dhe komunikim me klientin

Përfitimet:

  • Rroga baz + %

Kushtet për Puntorë fizik:

  • Përparsi kanë ata që posedojnë patent shofer të kategoris C

Kandidatet duhet te jenë të rrethinës së Prizrenit.

Te interesuarat të dërgojnë CV-në në e-mail: ancora.llc@hotmail.com ose na kontaktoni ne kete numer te telefonit: +383/44/611-946 dhe 049/486-600.

Adresa: Rruga - Ismail Kryezium pa nr, Prizren.
 
Konkursi është i hapur deri më datën 23/04/2019.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook