Log in
X

Company Name

AUTO GJIKOLLI sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Automekanik (2), Punë në Administratë (1)

Automekanik (2), Punë në Administratë (1)

Information

Publish Date

09.04.2019

End Date

23.04.2019

Categories

Administratë | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Auto Gjikolli Sh.p.k shpallë konkurs për këto pozita:

  1. Automekanik (2)
  2. Punë në Administratë (1)

 

1. Automekanik (2)

Kualifikimet:

  • Përvojë pune në Mekanike

Tjera:

  • Të jetë i besueshëm dhe i drejtë
  • Të jetë i respektueshëm dhe i sjellshëm
  • Të ketë kulturë dhe qasje të mirë ndaj personave me të cilët punon

 

2. Punë në Administratë (1)

Kualifikimet:

  • Diplomë universitare (e deshirueshme)
  • Të njohë mirë kompjuterin (programe të ndryshme është e preferuar)
  • Si dhe që ka përvojë në administrate
  • Të njoh njëren nga gjuhët Serbo-kroate ose Angleze,

Kandidatët që kanë përvojë pune në kompani të ngjashme kanë përparësi, të interesuarit të dergojne CV-ne në email adresen: Info@auto-gjikolli.com, vetëm kandidatet e përzgjedhur do të kontaktohen …

I mirëpresim aplikacionet e juaja !

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook