Log in
X

Company Name

Ornio Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Front-end (React.js) developer

Front-end (React.js) developer

Information

Publish Date

09.04.2019

End Date

23.04.2019

Categories

Programer

Job Places

Prishtinë

Job Description

Front-end (React.js) developer

Jemi duke kërkuar dy zhvillues të mirë të JavaScript që janë të aftë me React.js. Fokusi kryesor do të jetë zhvillimi i komponenteve të 'user interface' dhe implementimi i tyre duke u bazur në njohurit e mira në React.js.

Ne jemi zhvillues të produkteve digjitale. Më shumë pasion ndërtojmë identitet dhe produkte për klientët tanë. Teknologjitë që ne i përdorim janë PHP (Laravel & Wordpress), Node.js, MySQL/MariaDB/PostgreSQL, React.js, Ember.js, CSS/SASS (Bootstrap dhe Material Design, GIT, Vagrant dhe Docker.

Jemi duke kërkuar dy zhvillues të mirë të JavaScript që jnaë të aftë me React.js. Fokusi kryesor do të jetë zhvillimi i komponenteve të 'user interface' dhe implementimi i tyre duke u bazur në njohurit e mira në React.js. Duhet të siguroheni që komponentat dhe aplikimi i përgjithshëm i tyre të jetë i qëndrueshem dhe i lehtë për tu ndryshuar në të ardhmen.

Përgjegjësitë:

 • Zhvillimi i funksioneve të reja duke përdorur React.js;
 • Ndërtimi i komponentëve të ripërdorueshme dhe librarive për përdorim në të ardhmen;
 • Zhvillimi i dizajneve dhe skicave në kod të cilësisë së lartë;
 • Optimizimi i komponentave për performancë maksimale për një grup të gjerë të pajisjeve dhe shfletuesve të internetit.

Aftësitë:

 • Njohuri të mira në JavaScript, duke përfshirë manipulimin DOM;
 • Kuptim i thellë i React.js dhe parimet bazë të tij;
 • Përvoja me rrjedha të famshme të punës të React.js (si Flux ose Redux);
 • Njohja e mekanizmave moderne të autorizimit siç është JSON Web Token;
 • Përvoja me mjetet e përbashkëta të zhvillimit të frontit si Babel, Webpack, NPM, etj.
 • Aftësi për t'i kuptuar kërkesat e projektit dhe për t'i përkthyer ato në kërkesa teknike;
 • Përvojë me code versioning tools (sikurse Git, SVN, etj);

Ofrojmë:

 • Një vend të punës stabil, me orar të plotë (e hënë - e premte).
 • Një ekip të vogël me shumë pasion në atë cka bën.
 • Mundësi të mira për zhvillim profesional.
 • Rrogë të mirë, > 1000 EUR (sipas eksperiencës).
 • Sigurim shëndetësor.
 • Kushte të mira punës siç janë të definuara me Ligjin e punës së Kosovës.
 • Pushim me pagese për obligime fetare.
 • Snacks

Vendi:

Ornio Sh.p.k., Prishtinë ose Prizren

 

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook