Log in
X

Company Name

DOMUS SHPK

Phone Number

049/390-600

Company Place

Prishtinë

Monter (2)

Monter (2)

Information

Publish Date

08.04.2019

End Date

15.04.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

DOMUS SH.P.K. me adresë në Veternik, rruga Gjergj Arianiti nr.1-Prishtinë përfaqësues ekskluziv i mobiljeve të brendeve italiane “Doimo”, “Dall’Agnese”, “Homes” etj fton të gjithë të interesuarit të APLIKOJNË në pozitën :

Monter (2 vende pune)

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Montimi i kuzhinave dhe mobiljeve të tjera

Kualifikimet për aplikim :

  • Të ketë përvojë pune
  • Të ofrojë shërbim të mirë dhe profesional tek klientët.
  • Fleksibilitet në orar të punës
  • Të jetë i gatshëm për të asistuar-ndihmuar në ngarkim-shkarkim të mallit.
  • Të jetë i gatshëm për të pranuar punë shtesë sipas nevojës së kompanisë.
  • Të ketë shkathtësi në zgjidhjen e situatave të punës që mundë të paraqiten gjatë montimit.
  • Patent shofer (kategoria B)

Do të kontaktohen vetëm kandidatët me përvojë pune!

Të interesuarit të na shkruajnë në e-mailin : domus.shpk@outlook.com më së largu deri më 15.04.2019 apo të kontaktojnë në nr. e tel. +38349 390 600

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook